Wolvilt grijs - 38

100% natuurlijk

Tekst-materiaal

Ons wolvilt is gemaakt van 100% Pure Scheerwol en is daarom van nature onbrandbaar, vuilafstotend en 100% recyclebaar.

LET OP bij het bestellen van meerdere stukken in dezelfde kleur: Omdat het allemaal reststukken zijn, komen ze veelal van een andere rol en kunnen er kleurverschillen zijn. Zeker bij de grijs-gemêleerde kleuren komen kleine kleurverschillen vaak voor.
Hollandfelt Outlet logo
Hollandfelt Outlet

Product informatie

Tekst-basisproductinfo

We hebben 2 verschillende series, namelijk de universele kleuren en de gemêleerde kleuren, in de diktes 1, 2, 3, 5 en 10 mm. We hebben 90 verschillende universele kleuren en 12 verschillende gemêleerde kleuren. 
Elke dikte heeft een vaste prijs. Als u een reststuk heeft gekozen, wordt de prijs voor u berekend.

 

Hollandfelt Outlet logo
Hollandfelt Outlet
Tekst-toepassingsproduct

Toepassingen

Omdat ons wolvilt van 100% pure scheerwol is gemaakt, is het van nature onbrandbaar, vuilafstotend en volledig recyclebaar. 
Hierdoor is wolvilt erg geschikt om mee te werken voor babyproducten, tassen, kussens en kleding. Door de geluidabsorberende werking is ons wolvilt vanaf een dikte van 3 mm erg geschikt om de akoestiek van ruimtes te verbeteren. Denk daarbij aan panelen, maar direct op de muur plakken is ook mogelijk. We raden dan wel aan om advies te vragen, want niet alle ondergronden en zeker niet alle lijmsoorten zijn geschikt. 

 

Hollandfelt Outlet logo
Hollandfelt Outlet
Direct contact

Direct contact

Vul uw contactgegevens in
Copyright © 2024 Hollandfelt Outlet | Voorwaarden | Site-Index | Alle rechten voorbehouden