Loden groen

Loden groen wolvilt van HOLLANDFELT Outlet

Bij HOLLANDFELT Outlet beschikken we over wolvilt in de kleur Loden groen. Deze wolvilt is gemaakt van 100% pure scheerwol. Hierdoor is Loden groen vilt van nature onbrandbaar, vuilafstotend en volledig recyclebaar. Het wolvilt is gifvrij en voldoet aan de strenge eisen van de UNE-EN 71-2, UNE-EN 71-3 en Öko-Tex 100.

Waarvoor kunt u Loden groen wolvilt gebruiken?

Bovenstaande voordelen zorgen ervoor dat wolvilt in de kleur Loden groen geschikt is voor vele verschillende doeleinde. Bijvoorbeeld voor het gebruik van babyproducten, tassen, kussens en kleding. Verder heeft vilt in de kleur Loden groen vanaf een dikte van 3 mm ook een geluidsabsorberende werking. Door de stukken vilt te gebruiken als wandbekleding kan dit de akoestiek aanzienlijk verbeteren.

In welke afmetingen is wolvilt in de kleur Loden groen te verkrijgen?

De stukken vilt in de kleur Loden groen zijn in verschillende afmetingen en diktes te verkrijgen. De kleur Loden groen is beschikbaar in de diktes 1, 2, 3, 5 en 10mm. De lengte en de breedte kunt u zelf bepalen. De beschikbare diktes en afmetingen zijn echter wel afhankelijk van de reststukken die over zijn gebleven van het bedrijf HOLLANDFELT. Het kan soms dus voorkomen dat een bepaalde dikte van Loden groen wolvilt niet beschikbaar is. Bekijk het huidige assortiment hier op onze website.

Wolvilt in de kleur Loden groen bestellen

Bij HOLLANDFELT Outlet bestelt u online eenvoudig Loden groen vilt. Na het kiezen van deze kleur, kiest u de gewenste dikte van het stuk wolvilt. Vervolgens kunt u zelf de breedte en lengte van het wolvilt bepalen.

Wilt u meer informatie over wolvilt in de kleur Loden groen? U kunt vrijblijvend contact opnemen met HOLLANDFELT Outlet, onze specialisten geven u graag advies!

Neem contact op

Hollandfelt Outlet logo
Hollandfelt Outlet

Stel uw vraag

Wolvilt kleuren | Loden groen

Direct contact

Direct contact

Vul uw contactgegevens in
Copyright © 2021 Hollandfelt Outlet | Voorwaarden | Site-Index | Alle rechten voorbehouden | Sitemap