Korenblauw

Korenblauw wolvilt van HOLLANDFELT Outlet

Bij HOLLANDFELT Outlet beschikken we over wolvilt in de kleur Korenblauw. Deze wolvilt is gemaakt van 100% pure scheerwol. Hierdoor is Korenblauw vilt van nature onbrandbaar, vuilafstotend en volledig recyclebaar. Het wolvilt is gifvrij en voldoet aan de strenge eisen van de UNE-EN 71-2, UNE-EN 71-3 en Öko-Tex 100.

Waarvoor kunt u Korenblauw wolvilt gebruiken?

Bovenstaande voordelen zorgen ervoor dat wolvilt in de kleur Korenblauw geschikt is voor vele verschillende doeleinde. Bijvoorbeeld voor het gebruik van babyproducten, tassen, kussens en kleding. Verder heeft vilt in de kleur Korenblauw vanaf een dikte van 3 mm ook een geluidsabsorberende werking. Door de stukken vilt te gebruiken als wandbekleding kan dit de akoestiek aanzienlijk verbeteren.

In welke afmetingen is wolvilt in de kleur Korenblauw te verkrijgen?

De stukken vilt in de kleur Korenblauw zijn in verschillende afmetingen en diktes te verkrijgen. De kleur Korenblauw is beschikbaar in de diktes 1, 2, 3, 5 en 10mm. De lengte en de breedte kunt u zelf bepalen. De beschikbare diktes en afmetingen zijn echter wel afhankelijk van de reststukken die over zijn gebleven van het bedrijf HOLLANDFELT. Het kan soms dus voorkomen dat een bepaalde dikte van Korenblauw wolvilt niet beschikbaar is. Bekijk het huidige assortiment hier op onze website.

Wolvilt in de kleur Korenblauw bestellen

Bij HOLLANDFELT Outlet bestelt u online eenvoudig Korenblauw vilt. Na het kiezen van deze kleur, kiest u de gewenste dikte van het stuk wolvilt. Vervolgens kunt u zelf de breedte en lengte van het wolvilt bepalen.

Wilt u meer informatie over wolvilt in de kleur Korenblauw? U kunt vrijblijvend contact opnemen met HOLLANDFELT Outlet, onze specialisten geven u graag advies!

Neem contact op

Hollandfelt Outlet logo
Hollandfelt Outlet

Stel uw vraag

Wolvilt kleuren | Korenblauw

Direct contact

Direct contact

Vul uw contactgegevens in
Copyright © 2021 Hollandfelt Outlet | Voorwaarden | Site-Index | Alle rechten voorbehouden | Sitemap