Ecru

Op zoek naar wolvilt in de kleur ecru?

Wanneer u op zoek bent naar wolvilt in de kleur ecru bent u bij HOLLANDFELT Outlet aan het juiste adres. Wij verkopen reststukken wolvilt in verschillende kleuren, waaronder ecru. Het wolvilt is gifvrij en van nature onbrandbaar, vuilafstotend en volledig recyclebaar. Dat maakt het wolvilt uitermate geschikt voor kleine ondernemingen of grote hobbyisten.

Welke dingen kan ik maken van wolvilt in de kleur ecru?

Doordat het wolvilt in de kleur ecru zoveel voordelen heeft is het wolvilt geschikt voor vele verschillende toepassingen. In veel gevallen wordt wolvilt gebruikt voor het maken van babyproducten, kussen, tassen of bijvoorbeeld kleding. Kiest u voor een dikte vanaf 3 mm? Dan is heeft het wolvilt ook nog eens een geluidsabsorberende werking. Door het gebruik van het wolvilt als wandbekleding kunt u zorgen voor een verbetering van de akoestiek.

Welke afmetingen zijn mogelijk bij wolvilt in de kleur ecru?

Bent u op zoek naar een bepaalde afmeting voor wolvilt in de kleur ecru? Bij HOLLANDFELT Outlet zijn diverse afmetingen en diktes verkrijgbaar. Wij gebruiken voor ecru wolvilt de volgende diktes, namelijk 1, 2, 3, 5 en 10 mm dik. De lengte en breedte van het wolvilt kunt u vervolgens zelf bepalen. Het is niet altijd het geval dat alle diktes en afmetingen beschikbaar zijn. Dit komt omdat het assortiment van HOLLANDFELT Outlet afhankelijk is van de reststukken verkregen van HOLLANDFELT. Bekijk daarom altijd goed het huidige assortiment op onze website.

Wolvilt in de kleur ecru online bestellen bij HOLLANDFELT Outlet

Vilt in de kleur ecru bestelt u gemakkelijk en snel online bij HOLLANDFELT Outlet! Kies de juiste kleur en de wenste dikte en afmetingen en

Bij HOLLANDFELT Outlet bestelt u online eenvoudig ecru vilt. Na het kiezen van deze kleur, kiest u de gewenste dikte van het stuk wolvilt. Vervolgens kunt u zelf de breedte en lengte van het wolvilt bepalen. Wij versturen het wolvilt vervolgens naar u op met PostNL. Dit doen we in de meeste gevallen binnen twee à drie werkdagen.

Wilt u graag meer weten over ecru wolvilt of over onze andere producten? Neem vrijblijvend contact met ons op! Wij geven u graag advies over onze producten.

Neem contact op

Hollandfelt Outlet logo
Hollandfelt Outlet

Stel uw vraag

Wolvilt kleuren | Ecru

Direct contact

Direct contact

Vul uw contactgegevens in
Copyright © 2021 Hollandfelt Outlet | Voorwaarden | Site-Index | Alle rechten voorbehouden | Sitemap