Antraciet

Wolvilt in de kleur antraciet van HOLLANDFELT Outlet

Bent u op zoek naar wolvilt in de kleur antraciet? Bij HOLLANDFELT Outlet beschikken we over wolvilt die gemaakt is van 100% pure scheerwol. Dit zorgt ervoor dat de wolvilt in de kleur antraciet van nature onbrandbaar, vuilafstotend en volledig recyclebaar. Daarnaast is deze vilt gifvrij en voldoet het aan de strenge eisen van de UNE-EN 71-2, UNE-EN 71-3 en Öko-Tex 100.

Wat zijn de afmetingen van de wolvilt in de kleur antraciet? 

Bij HOLLANDFELT Outlet vindt u de stukken wolvilt in diverse afmetingen en diktes. De lengte en breedte van het wolvilt kunt u zelf bepalen. Het wolvilt in de kleur antraciet is verkrijgbaar in de diktes 1, 2, 3, 5 en 10 mm. Echter, de beschikbare diktes en afmetingen zijn afhankelijk van de reststukken die over gebleven zijn van het bedrijf HOLLANDFELT. Om deze reden kan het zo zijn dan niet elke dikte beschikbaar is van wolvilt in de kleur antraciet. Wilt u weten welke diktes op dit moment beschikbaar zijn? Bekijk hier het huidige assortiment op onze website.

Voor welke doeleinde kunt u wolvilt in de kleur antraciet gebruiken?

Doordat wolvilt in de kleur antraciet zoals eerder benoemd verschillende voordelen heeft, is de wolvilt voor vele doeleinde te gebruiken. Zo is het mogelijk om de wolvit te gebruiken voor babyproducten, tassen, kussens en kleding. Wanneer u kiest voor wolvilt in de kleur antraciet met een minimale dikte van 3 mm werkt de wolvilt geluidsabsorberend. Bij het plaatsen van stukken vilt tegen uw wand kan de akoestiek van de ruimte verbeterd worden. 

Wolvilt in de kleur Antraciet bestellen

Wilt u graag wolvilt in de kleur antraciet online bestellen? Dat kan bij HOLLANDFELT Outlet! Na het kiezen van de kleur, kiest u eenvoudig de gewenste dikte van het wolvilt. Als laatste kunt u bepalen welke afmetingen u nodig heeft van het wolvilt in de kleur antraciet. 

Wilt u graag meer informatie over wolvilt in de kleur antraciet? Wanneer u vrijblijvend contact opneemt met HOLLANDFELT Outlet informeren onze specialisten u graag! 

Neem contact op

Hollandfelt Outlet logo
Hollandfelt Outlet

Stel uw vraag

Wolvilt kleuren | Antraciet

Direct contact

Direct contact

Vul uw contactgegevens in
Copyright © 2021 Hollandfelt Outlet | Voorwaarden | Site-Index | Alle rechten voorbehouden | Sitemap