Wolvilt kleuren

Verschillende kleuren wolvilt van HOLLANDFELT Outlet

HOLLANDFELT Outlet heeft meer dan 100 verschillende kleuren wolvilt in het assortiment. Het gaat hierbij om 90 universele kleuren en 12 gemêleerde kleuren. Echter de beschikbare kleuren vilt zijn wisselend, doordat het aanbod afhangt van de verkregen reststukken van HOLLANDFELT. Het huidige aanbod en kleuren wolvilt vindt u hier op onze website.

Hoe ontstaan de verschillende kleuren vilt van HOLLANDFELT Outlet?

Het wolvilt van HOLLANDFELT Outlet is gemaakt van 100% pure scheerwol. De grijze en bruine tinten gemêleerde kleuren ontstaan doordat verschillende kleuren ongeverfde Merino schapenwol gemengd zijn. Voor de universele kleuren wordt alleen witte Merino schapenwol gebruikt. Deze wordt vervolgens geverfd. Alle kleuren wolvilt in het assortiment van HOLLANDFELT Outlet zijn gifvrij. Bovendien voldoen ze aan de strenge eisen van de UNE-EN 71-2, UNE-EN 71-3 en Öko-Tex 100.

In welke afmetingen zijn de kleuren wolvilt te verkrijgen?

De stukken vilt zijn in verschillende afmetingen en diktes te verkrijgen. De verschillende vilt kleuren zijn beschikbaar in de diktes 1, 2, 3, 5 en 10mm. De lengte en de breedte kunt u zelf bepalen. De beschikbare afmetingen zijn echter wel afhankelijk van de reststukken die over zijn gebleven van het bedrijf HOLLANDFELT.

Wolvilt kleuren online bestellen

Bij HOLLANDFELT Outlet bestelt u online eenvoudig verschillende kleuren vilt. Na het kiezen van de juiste kleur, kiest u de gewenste dikte van het stuk wolvilt. Vervolgens kunt u zelf de breedte en lengte van het wolvilt bepalen. Door ons ruime assortiment is er altijd een kleur wolvilt die aansluit op uw wensen.

Wilt u meer informatie over de verschillende kleuren wolvilt? U kunt vrijblijvend contact met ons opnemen, wij informeren u graag over de mogelijkheden!

Maak a.u.b. uw keuze of Neem contact op

Hollandfelt Outlet logo
Hollandfelt Outlet

Stel uw vraag

Wolvilt kleuren

Direct contact

Direct contact

Vul uw contactgegevens in
Copyright © 2021 Hollandfelt Outlet | Voorwaarden | Site-Index | Alle rechten voorbehouden | Sitemap