Reststukken wolvilt

Reststukken wolvilt van HOLLANDFELT Outlet

Bij HOLLANDFELT Outlet verkopen we diverse reststukken wolvilt. Deze reststukken vilt zijn van hoge kwaliteit en dus zonde om niet te verkopen. De reststukken vilt zijn van 100% puur wolvilt en het gaat dan ook niet om synthetisch vilt. Dit maakt de reststukken wolvilt geschikt voor kleine ondernemers en grote hobbyisten die graag kwalitatief goed vilt willen kopen in kleinere stukken.

Welke verschillende reststukken wolvilt zijn er in het assortiment van HOLLANDFELT Outlet?

HOLLANDFELT Outlet heeft reststukken wolvilt in meer dan 100 verschillende kleuren in het assortiment. Deze reststukken vilt verschillen van dikte, dit zijn vaak de diktes 1, 2, 3, 5 en 10mm. Het assortiment aan reststukken wolvilt verschilt, dit komt omdat dit afhankelijk is van welke stukken wolvilt er overblijven bij HOLLANDFELT. Het huidige assortiment aan reststukken wolvilt kunt u hier vinden op onze website!

Voor welke doeleinde kunt u reststukken wolvilt gebruiken?

De reststukken wolvilt van HOLLANDFELT Outlet zijn van 100% pure scheerwol. Dit zorgt ervoor dat de reststukken vilt van nature onbrandbaar, vuilafstotend en volledig recyclebaar zijn. De reststukken vilt zijn daardoor geschikt om te gebruiken voor babyproducten, tassen, kussens en kleding. Bovendien voldoen de reststukken wolvilt aan de strenge eisen van UNE-EN 71-2, UNE-EN 71-3 en Öko-Tex 100. Verder hebben de reststukken vilt vanaf een dikte van 3 mm ook een geluidsabsorberende werking. Door de stukken te gebruiken als wandbekleding kan dit de akoestiek aanzienlijk verbeteren.

Reststukken wolvilt kopen bij HOLLANDFELT Outlet

Op onze website kunt u eenvoudig de reststukken vilt bestellen. Nadat u de gewenste kleur en dikte heeft gekozen kunt u de breedte en lengte van de reststukken bepalen. Op deze manier zijn er altijd reststukken wolvilt die aansluiten op uw wensen.

Wilt u meer informatie over de verschillende reststukken wolvilt? Neem vrijblijvend contact met ons op, wij informeren u graag!

Neem contact op

Hollandfelt Outlet logo
Hollandfelt Outlet

Stel uw vraag

Reststukken wolvilt

Direct contact

Direct contact

Vul uw contactgegevens in
Copyright © 2021 Hollandfelt Outlet | Voorwaarden | Site-Index | Alle rechten voorbehouden | Sitemap