HOLLANDFELT Outlet

HOLLANDFELT Outlet

HOLLANDFELT Outlet is een outlet waar reststukken verkocht worden van de wolgroothandel HOLLANDFELT. HOLLANDFELT verkoopt wolvilt in grote afmetingen aan allerlei verschillende bedrijven. Het gebeurt regelmatig dat hier stukken van hoge kwaliteit van overblijven, deze zijn lastig te gebruiken bij de verkoop aan bedrijven. Het is echter zonde om niks met deze stukken te doen. Om deze reden is HOLLANDFELT Outlet ontstaan. Bij HOLLANDFELT Outlet verkopen wij de overgebleven stukken aan particulieren om ze een tweede leven te geven.

Hoe wordt de wolvilt van HOLLANDFELT Outlet gemaakt?

Het wolvilt van HOLLANDFELT Outlet wordt gemaakt door wolvezels van het Merinoschaap. Dit schaap staat bekent om de goede kwaliteit wol die hij levert. De wolvezels hebben kleine schubben die alleen te zien zijn onder de microscoop. HOLLANDFELT Outlet gebruikt natuurzeep en heet water om het vervilten tot stand te brengen. De schubben van de wolvezels gaan onder invloed van warmte en natuurzeep openstaan. Wanneer er wrijving ontstaat, haken de schubben in elkaar. Op deze manier ontstaat er wolvilt van HOLLANDFELT Outlet.

Voor welke doeleinde kunt u wolvilt van HOLLANDFELT Outlet gebruiken?

Het wolvilt van HOLLANDFELT Outlet kunt u voor verschillende doeleinde gebruiken. Zo kan het gebruik van wolvilt aan uw wand vanaf een dikte van 3 mm de akoestiek verbeteren. Wolvilt van HOLLANDFELT Outlet kan namelijk een geluidsabsorptie tot 100% hebben bij een dikte van 10mm.

Omdat wolvilt van HOLLANDFELT Outlet gemaakt is van 100% pure scheerwol, is het van nature onbrandbaar. Daardoor leent het wolvilt zich uitstekend voor meubels en wandbekleding. Omdat het wolvilt van HOLLANDFELT Outlet voldoet aan de strenge eisen van UNE-EN 71-2, UNE-EN 71-3 en Öko-Tex 100 is het ook zeer geschikt voor gebruik van baby- en kinderproducten.

Wat voor wolvilt is er beschikbaar bij HOLLANDFELT Outlet?

HOLLANDFELT Outlet verkoopt 100% pure wolvilt en dus géén synthetisch vilt!  HOLLANDFELT Outlet heeft wolvilt in meer dan 100 verschillende kleuren in het assortiment. De diktes die voorkomen in ons assortiment zijn 1, 2, 3, 5 of 10 mm. Echter, het assortiment van HOLLANDFELT Outlet is wisselend, doordat deze afhankelijk is van welke reststukken er overblijven bij HOLLANDFELT. U kunt ons huidige assortiment aan wolvilt hier bekijken!

Heeft u verder nog vragen over het wolvilt van HOLLANDFELT Outlet of over het gebruik? Neem vrijblijvend contact met ons op!

Neem contact op

Hollandfelt Outlet logo
Hollandfelt Outlet

Stel uw vraag

HOLLANDFELT Outlet

Direct contact

Direct contact

Vul uw contactgegevens in
Copyright © 2021 Hollandfelt Outlet | Voorwaarden | Site-Index | Alle rechten voorbehouden | Sitemap