Dik vilt kopen

Dik vilt kopen bij HOLLANDFELT Outlet voor diverse toepassingen

Bent u op zoek naar een webshop waar u dik vilt kunt kopen van 100% pure wol? Dan bent u bij HOLLANDFELT Outlet aan het juiste adres! Bij HOLLANDFELT Outlet verkopen wij dik vilt van 100% pure wol voor kleine ondernemers en grote hobbyisten die graag kwalitatief goed dik vilt willen kopen in kleinere stukken. Het vilt stof is te gebruiken voor diverse toepassingen!

Waarom is vilt in diverse diktes bij HOLLANDFELT Outlet kopen de juiste keuze?

Het dikke vilt dat HOLLANDFELT Outlet verkoopt, is bij verkoop nog steeds 100% wol en wordt alleen bewerkt door het gebruik van heet water en natuurzeep. Het dikke vilt is daarom van hoge kwaliteit en daarmee uniek. Verder is dik vilt geluidsabsorberend, dit zorgt ervoor dat de akoestiek in een ruimte verbeterd wordt. Daarnaast beschermt vilt goed tegen kou en warmte, waardoor het product goed werkt als isolatiemateriaal. Als laatste is dik vilt van nature onbrandbaar en vuil- en vochtafstotend.

Door de vele voordelen, kan na de koop van kleinere stukken dik vilt het product gebruikt worden voor veel verschillende doeleinde. Naast dat vilt van de juiste dikte de akoestiek kan verbeteren kan het ook gebruikt worden voor het maken van poppen, gordijnen of lampen. Ook is vilt erg geschikt en leuk voor het knutselen met kinderen.

Welke soorten dik vilt kunt u kopen bij HOLLANDFELT Outlet?

Het vilt dat u kunt kopen bij HOLLANDFELT Outlet is divers door ons wisselende assortiment. Toch beschikt ons assortiment altijd over vele verschillende kleuren en diktes vilt in kleinere stukken. De diktes die HOLLANDFELT Outlet over het algemeen in het assortiment heeft, zijn de diktes 1, 2, 3, 5 en 10mm. Door de verschillende kleuren en diktes is er altijd dik vilt te koop wat aansluit bij uw wensen. Het huidige assortiment vilt in kleinere stukken kunt u hier bekijken.

Wanneer u vragen heeft over ons assortiment of advies wilt ontvangen over welke dikte van het vilt geschikt is voor uw toepassing, is het altijd mogelijk om vrijblijvend contact op te nemen. De specialisten van HOLLANDFELT Outlet helpen u graag!

Neem contact op

Hollandfelt Outlet logo
Hollandfelt Outlet

Stel uw vraag

Dik vilt kopen

Direct contact

Direct contact

Vul uw contactgegevens in
Copyright © 2021 Hollandfelt Outlet | Voorwaarden | Site-Index | Alle rechten voorbehouden | Sitemap