Dik vilt kopen

Dik vilt kopen bij HOLLANDFELT Outlet

Bent u op zoek naar een webshop waar u dik vilt kunt kopen van 100% pure wol? Dan bent u bij HOLLANDFELT Outlet aan het juiste adres! Bij HOLLANDFELT Outlet verkopen wij dik vilt van 100% pure wol voor kleine ondernemers en grote hobbyisten die graag kwalitatief goed dik vilt willen kopen in kleinere stukken.

Wat zijn de voordelen van dik vilt kopen?

Het dikke vilt dat HOLLANDFELT Outlet verkoopt, is bij verkoop nog steeds 100% wol en wordt alleen bewerkt door het gebruik van heet water en natuurzeep. Het dikke vilt is daarom van hoge kwaliteit en daarmee uniek. Verder is dik vilt geluidsabsorberend, dit zorgt ervoor dat de akoestiek in een ruimte verbeterd wordt. Daarnaast beschermt dik vilt goed tegen kou en warmte, waardoor dit product goed werkt als isolatiemateriaal. Als laatste is dik vilt van nature onbrandbaar en vuil- en vochtafstotend.

Door de vele voordelen, kan na de koop van kleinere stukken dik vilt het product gebruikt worden voor veel verschillende doeleinde. Naast dat dik vilt de akoestiek kan verbeteren kan het ook gebruikt worden voor het maken van poppen, gordijnen of lampen. Ook is dik vilt erg geschikt en leuk voor het knutselen met kinderen.

Het assortiment dik vilt dat u kunt kopen

Het vilt dat u kunt kopen bij HOLLANDFELT Outlet is divers door ons wisselende assortiment. Toch beschikt ons assortiment altijd over vele verschillende kleuren en diktes vilt in kleinere stukken. De diktes die HOLLANDFELT Outlet over het algemeen in het assortiment heeft, zijn de diktes 1, 2, 3, 5 en 10mm. Door de verschillende kleuren en diktes is er altijd dik vilt te koop wat aansluit bij uw wensen. Het huidige assortiment vilt in kleinere stukken kunt u hier bekijken.

Heeft u nog verdere vragen over ons assortiment of waar u op moet letten bij het kopen van dik vilt. Neem vrijblijvend contact op, onze specialisten van HOLLANDFELT Outlet helpen u graag!

Neem contact op

Hollandfelt Outlet logo
Hollandfelt Outlet

Stel uw vraag

Dik vilt kopen

Direct contact

Direct contact

Vul uw contactgegevens in
Copyright © 2021 Hollandfelt Outlet | Voorwaarden | Site-Index | Alle rechten voorbehouden | Sitemap